Formula

Hot line hiba bejelentés: 30 / 638 - 0282

Moduláris UPS rendszerek
Archimod HE

Modularitás, skálázhatóság, redundancia

Teljesítménytartomány: 20 - 120 kW háromfázisú

Alkalmazási tulajdonságok:
Válasszon egy igazán moduláris berendezést, és használja ki az egyfázisú modulok által nyújtott előnyöket!

Kövesse energiafogyasztásának növekedését a tényleges igényeknek megfelelően. Egy újabb storage beszerzése miatt nem szükséges minden fázison növelni a kapacitást. Egy egyfázisú modul beépítése bőségesen elegendő.

Csoportosítsa fogyasztóit fázisonként! Csatlakoztassa kritikus fogyasztóit az egyik fázisra és alakítson ki N+1 vagy N+2 redundanciát azon az egy fázison. Csatlakoztassa a klímákat egy másik fázisra és az ARCHIMOD HE egy rendszeren belül biztosítja az IT és klíma eszközök független táplálását.

  Archimod UPS

Archimod HE termékismertető letöltése (pdf)

 
Trimod HE

Energia és megtakarítás

Teljesítménytartomány: 10 - 60 kW háromfázisú

Alkalmazási tulajdonságok:
A TRIMOD HE biztosítja a legnagyobb rugalmasságot az Ön részére. Bemenete és a kimenete is könnyen illeszthető egyfázisú, vagy háromfázisú hálózathoz és ez a későbbiekben egyszerűen módosítható. Ha megváltozik a teljesítmény igény, magasabb fokú redundanciára, vagy hosszabb áramszünet áthidalására van szükség, a TRIMOD HE kapacitása bármikor újra méretezhető.

A moduláris és skálázható felépítésnek köszönhetően, a TRIMOD HE bármilyen terhelési viszonyok mellett kivételesen magas hatásfokon üzemel, és környezetbarát technológiákkal javítja a fázistényezőt és csökkenti a felharmonikus tartalmat. Mindez együtt alacsony energiaveszteséget és ezáltal alacsony működési költséget eredményez.

  Trimod UPS

Trimod HE termékismertető letöltése (pdf)

 

 
Megaline

Hibatűrő áramforrás kisteljesítményen

Teljesítménytartomány: 1250 - 10000 VA egyfázisú

Alkalmazási tulajdonságok:
Az N+1, N+2 vagy 2N redundancia többé nem csak a nagy áramellátó rendszerek sajátossága. A Megaline egy bővíthető UPS, melybe maximum nyolc kártya építhető be, így teljes kiépítésben 10000VA teljesítmény leadására képes.

A Megaline időtálló befektetés, mert ha több teljesítményre van szüksége, egy újabb kártya beépítésével bővíthető a teljesítménye. Ráadásul kivételes biztonságot nyújt ebben a teljesítménytartományban, mert egy-egy kártya beépítésével a készülék hibatűrő képességét is fokozhatjuk. Egy meghibásodott kártya kiesése esetén a többi még működő kártya zavartalanul tovább üzemel és zavartalanul biztosítja a kritikus fogyasztók védelmét.

  Megaline UPS

Megaline termékismertető letöltése (pdf)