Formula

Hot line hiba bejelentés: 30 / 638 - 0282

Egyfázisú UPS rendszerek
Sentinel Power

Teljesítménytartomány: 5 - 10 kVA

Alkalmazási tulajdonságok:
A Sentinel Power ideális megoldás kritikus informatikai eszközök, orvosi beredezések vagy ipari folyamatok védelmére.

A Sentinel Power robosztus kivitelű szünetmentes áramforrás, mely egyfázisú vagy háromfázisú hálózatról is táplálható és beépített szerviz bypass áramkörrel van ellátva.

Sentinel Power termékismertető letöltése (pdf)

Bővebben...

  Sentinel Power
 
Vision

Teljesítménytartomány: 800 - 2000 VA

Alkalmazási tulajdonságok:
A Line Interactive technológiájú Vision család, szinuszos hullámalakú kimeneti feszültséget produkál minden körülmények között. Fejlett technológiája 98%-os hatásfokkal működik, mely csökkentett energia fogyasztást jelent.

A Vision magas szintű védelmet nyújt a táphálózati zavarok ellen. Az akutomatikus feszültségszabályzó áramkör akkumulátoros beavatkozás nélkül nyújt védelmet a feszültség ingadozások ellen, így az akkumulátortelep kapacitása 100%-ban csak áramszünetek esetén kerül felhasználásta, mely hosszabb áthidalási időt jelent.

Vision termékismertető letöltése (pdf)

Bővebben...

  Vision
 
Net Power

Teljesítménytartomány: 600 - 2000 VA

Alkalmazási tulajdonságok:
A táphálózati feszültség megléte esetén, a Net Power szünetmentes áramforrások automatikus feszültség szabályozás (AVR) segítségével stabilizált feszültséggel táplálják a védendő fogyasztókat és EMI szürők csökkentik a táphálózati zavarok káros hatásait.

A Net Power az energiaellátási problémák száles köre ellen nyújt védelmet, ezért alkalmas kis számítógép hálózatok, POS terminálok, telefon rendszerek, valamint kis és közepes fájl szerverek védelmére.

Net Power termékismertető letöltése (pdf)

Bővebben...

  iPlug
 
iPlug

Teljesítménytartomány: 600 - 800 VA

Alkalmazási tulajdonságok:
Az iPlug készülékek kompakt és sokoldalú megoldást nyújtanak személyi számítógépek, nyomtatók, szkennerek, játékkonzolok, hifi berendezések védelmére.

LED állapotjelzők, felhasználó által cserélhető akkumulátor biztosítja az iPlug könnyű kezelhetőségét. A Riello energiatakarákos ECO Line szünetmentes áramforrásainak tagjaként, az iPlug költséghatékony védelmet nyújt áramszünetek, vagy táphálózati zavarok esetén.

iPlug termékismertető letöltése (pdf)

Bővebben...

  iPlug