Formula

Hot line hiba bejelentés: 30 / 638 - 0282

Biztonság, igény szerint - Moduláris eszközök

A FORMULA Mérnökiroda páratlanul rugalmasan skálázható moduláris szünetmentes áramforrásokat kínál. A titok nyitja, hogy a készülékek egyfázisú modulokból épülnek fel. Felejtse el a konvenciókat! Felejtse el a korlátokat! Csak koncentráljon az igényeire és élvezze az egyfázisú modulokból felépülő rendszer előnyeit!

Háromfázisú szünetmentest szeretne? Nem kell feleslegesen túlméreteznie a készüléket!

Egy szünetmentes áramforrás fontos befektetés, így minden alkalommal felmerül a kérdés, mekkora teljesítményű készüléket célszerű választani, ha a jövőben esetleg nőnek az igényei. Emiatt többé ne fájjon a feje! Ha a jövőben nőnek az igényei, csak bővítjük a készülékét egy vagy több modullal és máris bekapcsolhatja fogyasztóit.

Szokja meg a gondolatot: egy háromfázisú szünetmentes áramforrás fázisainak nem kell többé azonos teljesítményűnek lenniük!

Hibatűrő rendszerre van szüksége?  A redundancia többé nem jelenti több szünetmentes beszerzését!

Csak rakjunk a berendezésbe eggyel több modult mint amennyi éppen szükséges, és anélkül jutott redundáns rendszerhez, hogy a mindig szűkös helyből nem kell többet felhasználnia. Ne feledje, a szünetmentesünk egyfázisú modulokból épül fel, tehát olyan készüléket is kérhet, amelynek egyik fázisán N+1 redundancia, a másik fázisán N+2 redundancia van kialakítva. 

Gondoljon bele, lehet röviebb idő alatt megjavítani egy gépet, mint egy modul kicserélése?

Úgy gondolja, az Ön fogyasztói igénye túl kicsi? Mi már 2,5kVA teljesítményen is szállítunk redundáns megoldást!

Egyfázisú fogyasztói vannak, de nem tudja melyik fázisra csatlakoznak? A modulokat majd úgy osszuk szét a fázisok között, hogy mindegyikre elegendő energia jusson!

Miért ne használnánk ki az egyfázisú modulokban rejlő összes lehetőséget? Alakítsunk ki olyan készüléket, amely a valóságban három egyfázisú szünetmentes. Így táplálhatja a szervereket és a klímát azonos szünetmentesről. Az egyik fázist tartsa meg a klímáknak a többivel pedig táplálja a számítógépeket. Ha esetleg túlterhelés lép fel a klíma áramkörén, nyugodt lehet afelől, hogy az nem érinti az informatikai fogyasztóit.

Háromfázisú fogyasztója van, de nincs háromfázisú tápellátása? Mi szállítjuk a megoldást!

Az általunk szállított berendezés így is, úgy is egyfázisú modulokból épül fel. Csak beállítás kérdése, hogy szünetmentes áramforrás három egyfázisú modulja azonos fázisról kapja a táplálás, viszont a kimenetén háromfázisú feszültséget állítson elő.