Formula

Hot line hiba bejelentés: 30 / 638 - 0282

Szünetmentes áramforrások

Innovatív, minőségi, környezetbarát megoldások állnak tevékenységünk középpontjában. A FORMULA Mérnökiroda az elsők között jelent meg, és nagy népszerűségre tett szert a piacon, transzformátor nélküli szünetmentes áramforrásaival és moduláris készülékeivel, és jelenleg ezek a legelterjedtebb technológiák az UPS piacon.

A FORMULA Mérnöiroda célja, hogy ügyfelelinek olyan komplett megoldásokat nyújtson, melyek garantált és minőségi energiaellátást biztosítanak. Ezen koncepció integráns részét képezik a szünetmentes áramforrások.

Egyfázisú kimenetű készülékek, háromfázisú kimenetú berendezések és moduláris eszközök egyaránt megtalálhatók kínálatunkban.Biztonság, igény szerint - Moduláris eszközök

A FORMULA Mérnökiroda páratlanul rugalmasan skálázható moduláris szünetmentes áramforrásokat kínál. A titok nyitja, hogy a készülékek egyfázisú modulokból épülnek fel. Felejtse el a konvenciókat! Felejtse el a korlátokat! Csak koncentráljon az igényeire és élvezze az egyfázisú modulokból felépülő rendszer előnyeit!

Háromfázisú szünetmentest szeretne? Nem kell feleslegesen túlméreteznie a készüléket!

Egy szünetmentes áramforrás fontos befektetés, így minden alkalommal felmerül a kérdés, mekkora teljesítményű készüléket célszerű választani, ha a jövőben esetleg nőnek az igényei. Emiatt többé ne fájjon a feje! Ha a jövőben nőnek az igényei, csak bővítjük a készülékét egy vagy több modullal és máris bekapcsolhatja fogyasztóit.

Szokja meg a gondolatot: egy háromfázisú szünetmentes áramforrás fázisainak nem kell többé azonos teljesítményűnek lenniük!

Hibatűrő rendszerre van szüksége?  A redundancia többé nem jelenti több szünetmentes beszerzését!

Csak rakjunk a berendezésbe eggyel több modult mint amennyi éppen szükséges, és anélkül jutott redundáns rendszerhez, hogy a mindig szűkös helyből nem kell többet felhasználnia. Ne feledje, a szünetmentesünk egyfázisú modulokból épül fel, tehát olyan készüléket is kérhet, amelynek egyik fázisán N+1 redundancia, a másik fázisán N+2 redundancia van kialakítva.