Formula

Hot line hiba bejelentés: 30 / 638 - 0282

Áramfejlesztők

Az elmúlt években a FORMULA nagy sikereket ért el azáltal, hogy portfóliójába felvette az áramfejlesztőket, melyből ügyfeleink kétszeresen is profitálnak. Egyrészt kiküszöbölhetik a szünetmentes áramforrás kontra áramfejlesztő kompatibilitási problémákat, ha komplex megoldásaink közül választanak, másrészt gazdaságilag optimális döntést hoznak, ha egy beszállítóra bízzák a teljes biztonsági áramellátó rendszerük kialakítását.

Áramfejlesztőinket csak olyan motorral szállítjuk, melynek magyarországi szerviz háttere magas színvonalon megoldott és lehetőség biztosítunk arra is, hogy Ön határozza meg milyen gyártmányú motor kerüljön beépítésre áramfejlesztőjébe.Master Base/Silent

Energia a mindennapi munkához

Teljesítménytartomány: 11 - 700 kVA

Alkalmazási tulajdonságok:
Többcélú, robusztus áramfejlesztő, amely az élet minden területén megállja a helyét.  Széles teljesítménytartományban nyújt biztos energiaellátást bármilyen célú felhasználás esetén. Korszerű automatikus vezérlése lehetővé teszi a felhasználói beavatkozástól független, önálló beindulást és leállást.

  Master áramfejlesztő

Master Base műszaki specifikáció letöltése (pdf)

Master Silent műszaki specifikáció letöltése (pdf)

 

 
Big Master

A nagy feladatok áramfejlesztője

Teljesítménytartomány: 760 - 3360 kVA

Alkalmazási tulajdonságok:
Az önhordó alapkeretnek köszönhetően könnyen a helyszínre szállítható és ezáltal könnyen üzem helyezhető. Rendkívül magas hatásfokú konstrukció, mely az üzemanyagból a lehető legtöbb energiát állítja elő. Kiválóan teljesít a legszigorúbb környezeti körülmények között. Teljesítménytartományában kitűnő a zajcsillapítása.

  Big Master áramfejlesztő

Big Master műszaki specifikáció letöltése (pdf)

 

 
Nitro

Stabil energiaellátás kültéri helyszínekre

Teljesítménytartomány: 11 - 1100 kVA

Alkalmazási tulajdonságok:
Univerzális áramfejlesztő család, széles teljesítménytartományt átölelő berendezésekkel. Rendelhető extra méretű üzemanyag tartállyal, és választható kiegészítők széles skálájával. Onboard vagy külön átkapcsoló automatikával egyaránt elérhető. Időjárásálló és zajcsillapított kivitel.

  Nitro áramfejlesztő

Nitro 650-1000kVA ismertető letöltése (pdf)

Nitro NI-700.600-SS műszaki specifikáció letöltése (pdf)

Nitro NI-880.800-SS műszaki specifikáció letöltése (pdf)

 

 
Intel Base/Silent

Energia a mindennapi munkához

Teljesítménytartomány: 10 - 35 kVA

Alkalmazási tulajdonságok:
Megbizható, univerzális áramfejlesztő, melyet egyszerű telepíteni és könnyű működtetni. Kézi vezérléssel felszerelve, melyhez automatikus vezérlés is csatlakoztatható. Több kimeneti csatlakozó. Valamennyi komponens könnyen hozzáférhető.

  Intel áramfejlesztő

Intel műszaki specifikáció letöltése (pdf)